Haier LE32F2220 udhëzues

Haier LE32F2220
8.4 · 5
PDF udhëzues
 · 47 faqe
Anglisht
udhëzuesHaier LE32F2220
LE32F2220
LE39F2280
LED

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Haier LE32F2220 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 5 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Haier LE32F2220 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Haier LE32F2220 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Haier LE32F2220 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Haier LE32F2220 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Haier LE32F2220.

See your digital world in a whole new way. Enjoy movies and photos with the great image quality and high-definition deta...
Videos and games come to life with less stutter or blur for more realistic play with smooth 5 milisecond gray-to-gray re...
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
Të përgjithshme
Markë Haier
Model LE32F2220 | LE32F2220
Produkt Televizion
EAN 0688057327532, 0782695382554
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display diagonal 31.5 "
HD type HD
Display resolution 1366 x 768 pixels
Display brightness 360 cd/m²
Response time 5 ms
LED backlighting type -
Native refresh rate 60 Hz
Viewing angle, horizontal 160 °
Viewing angle, vertical 170 °
Native aspect ratio 16:9
Other features
3D
Built-in speaker(s)
TV tuner
Analog signal format system -
Digital signal format system -
Audio
Number of speakers -
Auto volume leveller
Ports & interfaces
HDMI ports quantity -
PC in (D-Sub)
DVI port
DVI-D ports quantity -
USB 2.0 ports quantity 1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity -
Component video (YPbPr/YCbCr) in 1
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Common interface (CI) -
Common interface Plus (CI+) -
Digital audio coaxial out 1
S-Video inputs quantity -
Headphone outputs 1
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Smart TV
Internet TV
Management features
Electronic Programme Guide (EPG)
Sleep timer
Performance
Teletext function -
Local dimming
Design
VESA mounting
Panel mounting interface 200 x 100 mm
Product colour Black
On/off switch
Power
Power consumption (standby) - W
Technical details
Sustainability certificates ENERGY STAR
Weight & dimensions
Width (without stand) 749.8 mm
Depth (without stand) 74.1 mm
Height (without stand) 460.5 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Haier LE32F2220 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate