Haier LE25C430 udhëzues

Haier LE25C430
5.5 · 1
PDF udhëzues
 · 30 faqe
Anglisht
udhëzuesHaier LE25C430

LED LCD TV

OWNER' S MANUAL

MODEL: LE19C430

LE22C430

LE24C430

Please READ this manual carefully
before operating your TV, and retain
it for future reference

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Haier LE25C430 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Haier LE25C430 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Haier LE25C430 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Haier LE25C430 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Haier LE25C430 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Haier LE25C430.

Të përgjithshme
Markë Haier
Model LE25C430
Produkt Televizion
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Haier LE25C430 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate