Haier LB32R3A udhëzues

Haier LB32R3A
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 28 faqe
Anglisht
udhëzuesHaier LB32R3A
Please READ this manual carefully before
operating your TV, and retain it for future
reference.

OWNER’S MANUAL

LED-LCD TELEVISION

LE32A300/LE42A300/LE55A300

LB32R3A/LB42R3A/LB46R3A/LB55R3A

LE32H300/LE42H300/L32K3/L42K3

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Haier LB32R3A këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Haier LB32R3A apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Haier LB32R3A dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Haier LB32R3A t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Haier LB32R3A specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Haier LB32R3A.

Të përgjithshme
Markë Haier
Model LB32R3A
Produkt Televizion
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Haier LB32R3A më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate