Haier L32K3 udhëzues

Haier L32K3
9.2 · 2
PDF udhëzues
 · 28 faqe
Anglisht
udhëzuesHaier L32K3
Please READ this manual carefully before
operating your TV, and retain it for future
reference.

OWNER’S MANUAL

LED-LCD TELEVISION

LE32A300/LE42A300/LE55A300

LB32R3A/LB42R3A/LB46R3A/LB55R3A

LE32H300/LE42H300/L32K3/L42K3

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Haier L32K3 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Haier L32K3 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Haier L32K3 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Haier L32K3 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Haier L32K3 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Haier L32K3.

Të përgjithshme
Markë Haier
Model L32K3
Produkt Televizion
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Haier L32K3 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate