Haier HWM60-918NZP udhëzues

Haier HWM60-918NZP
7.1 · 1
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesHaier HWM60-918NZP

User’s Manual

Fully Automatic Washing Machine

This manual is for
HWM60-918NZP
Please read this manual carefully before using.
Retain it for future reference.

Index

Safety precautions ...............2
Packing list ...........................4
Names of the parts ...............4
Installation and
adjustment............................5
Preparation before
washing ................................9
Use the operation buttons ....
11
13
15
16
0030809305
Disposal after washing .......
Trouble-shooting Answer
to question..........................
Specification .......................

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Haier HWM60-918NZP këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lavatriçe dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Haier HWM60-918NZP apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Haier HWM60-918NZP dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Haier HWM60-918NZP t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Haier HWM60-918NZP specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Haier HWM60-918NZP.

Të përgjithshme
Markë Haier
Model HWM60-918NZP
Produkt Makinë larëse
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Haier HWM60-918NZP më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate