Haier HRF-628DF6 udhëzues

Haier HRF-628DF6
7.4 · 9
PDF udhëzues
 · 102 faqe
Anglisht
udhëzuesHaier HRF-628DF6
GB D
F I
E
NL
PL
GR
CZ
HU
GB
D
F
I
E
NL
PL
GR
CZ
HU
HRF-628DF6
Refrigerator
User Guide
Kühlschrank
Bedienungsanleitung
Réfrigérateur
Mode d'emploi
Frigorifero
Guida per l'utente
Manual del usuario
Koelkast
Gebruikershandleiding
Lodówka
Podręcznik użytkownika
ΨΥΓΕΙΟ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Chladnička
Uživatelská příručka
Hűtőszekrény
Felhasználói útmutató

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Haier HRF-628DF6 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Frigoriferë dhe është vlerësuar nga 9 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Haier HRF-628DF6 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Haier HRF-628DF6 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Haier HRF-628DF6 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Haier HRF-628DF6 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Haier HRF-628DF6.

Të përgjithshme
Markë Haier
Model HRF-628DF6 | HRF-628DF6
Produkt Frigorifer
EAN 6901018043680
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Appliance placement Freestanding
Number of compressors 1
Product design American door
Lamp type LED
Product colour Silver
Built-in display
Performance
Total net capacity 570 L
Total gross capacity 628 L
Climate class SN-T
Icemaker
Ice crushing
Water dispenser
Noise level 42 dB
Other features
No Frost system
Multi-airflow system
Thermostat
Interior light
Anti-bacterial function
Fridge
Fridge net capacity 380 L
Fridge gross capacity - L
Bottle rack
Fridge number of shelves/baskets 5
Super Cool function
No Frost (fridge) -
Multi-Airflow system (fridge) -
Number of vegetable drawers 2
Fridge door balconies 4
Freezer
Freezer net capacity 190 L
Freezer gross capacity - L
Freezer position Side-placed
Star rating 4*
Freezing capacity 10 kg/24h
Storage time during power failure - h
Fast freeze function
Freezer number of shelves/baskets 7
No Frost (freezer) -
Freezer door balconies 4
Fresh zone
Fresh zone compartment
Power
Energy efficiency class (old) A+
Connected load - W
Annual energy consumption 420 kWh
AC input voltage 220 - 240 V
AC input frequency 50 Hz
Ergonomics
Temperature alarm
Weight & dimensions
Width 910 mm
Depth 690 mm
Height 1780 mm
Weight 115000 g
Package weight 128000 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Haier HRF-628DF6 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate