Haier HB21FGRAA udhëzues

Haier HB21FGRAA
7.9 · 1
PDF udhëzues
 · 62 faqe
Anglisht
udhëzuesHaier HB21FGRAA

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Haier HB21FGRAA këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Frigoriferë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Haier HB21FGRAA apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Haier HB21FGRAA dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Haier HB21FGRAA t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Haier HB21FGRAA specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Haier HB21FGRAA.

Të përgjithshme
Markë Haier
Model HB21FGRAA | HB21FGRAA
Produkt Frigorifer
EAN 6901018035579
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Total gross capacity 635 L
Total net capacity 543 L
Climate class SN-T
Icemaker
Water dispenser
Water filter
Noise level 42 dB
Design
Appliance placement Freestanding
Number of compressors 1
Product colour Red
Built-in display
Child lock -
Other features
Reversible doors
No Frost system
Multi-airflow system
Built-in capability
Anti-bacterial function
Freezer
Ice cube tray
Freezer gross capacity - L
Freezer net capacity 149 L
Freezer position Bottom-placed
Star rating 4*
Freezing capacity 10 kg/24h
Storage time during power failure 12 h
Fast freeze function
Freezer number of shelves/baskets 2
Fridge
Fridge gross capacity - L
Fridge net capacity 394 L
Egg balcony
Bottle rack
Fridge number of shelves/baskets 3
Number of vegetable drawers 2
Fresh zone
Fresh zone compartment
Power
Energy efficiency class (old) A+
Annual energy consumption 432 kWh
AC input voltage 220 - 240 V
AC input frequency 50 Hz
Connected load - W
Ergonomics
Temperature alarm
Weight & dimensions
Width 910 mm
Depth 770 mm
Height 1780 mm
Weight 152000 g
Package width 980 mm
Package depth 760 mm
Package height 1860 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Haier HB21FGRAA më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate