Grundig PS 5110 udhëzues

Grundig PS 5110
8.6 · 1
PDF udhëzues
 · 25 faqe
Anglisht
udhëzuesGrundig PS 5110

PS 5110

FR
DE
HR
EN
PL
TR
ES

MULTI-FUNCTION

BODY ANALYSER SCALES

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Grundig PS 5110 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Grundig PS 5110 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Grundig PS 5110 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Grundig PS 5110 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Grundig PS 5110 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Grundig PS 5110.

Të përgjithshme
Markë Grundig
Model PS 5110 | GMN1600
Produkt Shkallë
EAN 4013833626404
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Type Electronic personal scale
Maximum weight capacity 150 kg
Auto power off
Memory function
Body Mass Index (BMI) measuring
Number of users 12 user(s)
Product colour Silver,White
Display
Display LCD
Weight & dimensions
Width 300 mm
Depth 300 mm
Power
Battery type AAA
Number of batteries supported 2
Packaging content
Manual
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Grundig PS 5110 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate