Grundig PS 4110 udhëzues

Grundig PS 4110
5.8 · 1
PDF udhëzues
 · 56 faqe
Anglisht
udhëzuesGrundig PS 4110
User Manual
DE - EN - TR - ES - FR - HR - PL
01M-GMK1210-5020-04
PS 4110

Digital Body

Weight Scales

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Grundig PS 4110 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Grundig PS 4110 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Grundig PS 4110 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Grundig PS 4110 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Grundig PS 4110 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Grundig PS 4110.

Të përgjithshme
Markë Grundig
Model PS 4110 | PS 4110
Produkt Shkallë
EAN 4013833628842, 8690842095900
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum weight capacity 180 kg
Type Electronic personal scale
Auto power off
Memory function -
Body Mass Index (BMI) measuring
Accuracy 100 g
Overload indicator
Product colour Wood
Material Bamboo,Wood
Display
Display LCD
Easy-to-read display
Weight & dimensions
Width 300 mm
Depth 300 mm
Power
Number of batteries supported 4
Battery type AAA
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Grundig PS 4110 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate