Gorenje MO 20 DGS udhëzues

Gorenje MO 20 DGS
7.9 · 6
PDF udhëzues
 · 107 faqe
Anglisht
udhëzuesGorenje MO 20 DGS

MO 20 DGS

Navodila za uporabo
Upute za uporabu
Uputstvo za upotrebu
Упатства за употреба
Instruction manual
Használati útmutató
Instrukcja obsługi
Návod na obsluhu
Инструкции за употреба
I
Manual de utilizare
нцтрукція з експлуатації
Инструкция по эксплуатации
Istruzioni d’uso
MNE
SI
BIH HR
BIH SRB
MK
GB
H
PL
RO
SK
BG
UA
RUS
I
Mikrovalovna pečica
Mikrovalovna pećnica
Mikrotalasna rerna
Микробрановата печка
Microwave oven
Mikrohullámú sütő
Kuchenka mikrofalowa
Microunde
Mikrovlnná rúra
Микровълновата фурна
Мікрохвильова піч
Микроволновая печь
Forno a microonde

Shikoni udhëzuesin për Gorenje MO 20 DGS këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori mikrovalë dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gorenje MO 20 DGS apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gorenje dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gorenje t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Gorenje
MO 20 DGS | MO20DGS
mikrovalë
3838942700057
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Product colourSilver
Product typeCombination microwave
Appliance placementCountertop
Door open typeButton
Door hingeLeft
Turntable
Interior capacity20 L
Microwave power700 W
Number of power levels5
Grill power900 W
Control typeButtons, Rotary
Child lock
Turntable size245 mm
Inverter technology-
Retractable knobs
Grill typeQuartz grill
Interior light
Built-in display
Door colourSilver
Internal coatingCeramic enamel
Cooking functions & programs
Grill
Defrost function
Convection cooking-
Steam cooking-
Keep warm function-
Rotisserie-
Reheat function
Weight & dimensions
Width452 mm
Depth335 mm
Height262 mm
Package width496 mm
Package depth326 mm
Package height292 mm
Weight11300 g
Package weight12600 g
Power
Current10 A
Connected load1200 W
Other features
Heat sourceElectric
Packaging content
Manual
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gorenje MO 20 DGS më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate