Gigaset SL910A udhëzues

Gigaset SL910A
7.9 · 2
PDF udhëzues
 · 113 faqe
Anglisht
udhëzuesGigaset SL910A

Gigaset SL910/910A / NDL / A31008-M2300-M101-1-5419 / Cover_front.fm / 24.08.2011

Gefeliciteerd met uw nieuwe telefoon!

Met Gigaset kiest u voor een merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel
heeft staan. De verpakking van dit product is ecovriendelijk.
Ga voor meer informatie naar www.gigaset.com.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Gigaset SL910A këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Telefonat dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gigaset SL910A apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gigaset SL910A dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gigaset SL910A t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Gigaset SL910A specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Gigaset SL910A.

Të përgjithshme
Markë Gigaset
Model SL910A | S30852-H2320-K101
Produkt Telefon
EAN 4052305426258, 4250366821856
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gigaset SL910A më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate