Gigaset C300A Duo udhëzues

Gigaset C300A Duo
8.7 · 2
PDF udhëzues
 · 71 faqe
Anglisht
udhëzuesGigaset C300A Duo

C300 - C300 A

C300 - C300 A

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.
Gigaset Communications GmbH
Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt
Manufactured by Gigaset Communications GmbH
under trademark license of Siemens AG.
As of 1 Oct. 2011 Gigaset products bearing the
trademark 'Siemens' will exclusively use the trademark 'Gigaset'.
All rights reserved. Subject to availability.
www.gigaset.com
© Gigaset Communications GmbH 2010

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Gigaset C300A Duo këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Telefonat dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gigaset C300A Duo apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gigaset C300A Duo dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gigaset C300A Duo t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Gigaset C300A Duo specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Gigaset C300A Duo.

Të përgjithshme
Markë Gigaset
Model C300A Duo | L36852-H2223-B101
Produkt Telefon
EAN 4250366814025, 4250366815589, 4250366815749, 4250366820651, 4250366830261, 4250366830278, 5711045432415
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Type DECT telephone
Recording time 25 min
Answering machine
Maximum outdoor range 300 m
Maximum indoor range 50 m
Number of melodies 21
Management features
Alarm clock
Clock with calendar
Navigation key
Volume control Digital
Add new contacts from handset
Other features
Base station keys 8
Handset 2
Resolution 128 x 128 pixels
Full duplex
TV-out
Ethernet LAN (RJ-45) ports 0
Channels quantity 60 channels
Frequency band 1.88 - 1.9 GHz
Mac compatibility
Compatibility DECT, GAP
Wall mountable
Alarms
Antenna
Output power description <0.4W3
Handset keys 18
Camera included
Packaging content
Headset included 0
Analog line cable
Base station
Charger
Manual
Display
Display number of colours 4096 colours
Display LED
Display resolution 128 x 128 pixels
Display number of lines 6 lines
Display diagonal 1.7 "
Backlight colour Amber
Brightness adjustment
Indication
Battery full indication
Battery low indication
Battery capacity indicator
LED on base
LED on handset
Battery charge indicator
Phone features
Speakerphone
Dialer location Handset
Multi handset capability 8
Multi base capability 1
Microphone mute
Short Message Service (SMS)
Message counter on base
Number of SMS Boxes 1
Wallpapers & colour schemes
Babyphone function
Phonebook capacity 250 entries
VIP group function
VIP group with own melody
SMS storage capacity 160
Call management
Calling line identification presentation (CLIP)
Call waiting
Caller ID
Speed dialling
Call list capacity phonebook 30
Redial list capacity 10
Design
Backlight buttons
Integrated antenna
Mounting type Desk
Big buttons
Product colour Black
Ports & interfaces
Plug and Play
Wireless connection
USB 2.0 ports quantity 0
DC-in jack
Power over Ethernet (PoE)
Weight & dimensions
Base dimensions 115 x 127 x 39 mm
Handset dimensions (WxDxH) 151 x 26 x 49 mm
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 5 - 45 °C
Power
Power supply type AC
Battery type AAA
Battery technology Nickel-Metal Hydride (NiMH)
USB powered
Battery capacity 1000 mAh
Power requirements 230VAC
Battery recharge time 8.5 h
Supported batteries 2 x AAA
Talk time 20 h
Standby time 300 h
Certificates
Certification CE, TUV
Network
Bluetooth
Memory
User memory phonebook
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gigaset C300A Duo më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate