Gigabyte M8600 udhëzues

Gigabyte M8600
6.7 · 1
PDF udhëzues
 · 125 faqe
Anglisht
udhëzuesGigabyte M8600
ENGLISH

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Gigabyte M8600 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mice dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gigabyte M8600 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gigabyte M8600 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gigabyte M8600 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Gigabyte M8600 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Gigabyte M8600.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Gigabyte
Model M8600
Produkt Mouse
EAN 4719331542818, 4719331546434
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Mouse
Device interface RF Wireless
Buttons quantity 9
Movement detection technology Laser
Movement resolution 6500 DPI
Scroll
Certification CE, FCC, BSMI, NCC
null
System requirements
Mac operating systems supported -
Other features
Compatible operating systems Windows 98/2000/ME/XP/Vista/7
USB 2.0 ports quantity 1
Mouse dimensions (WxDxH) 134.3 x 72.7 x 42.7 mm
USB required
Ergonomics
Cable length 1.8 m
Design
Product colour Black
LED indicators
Weight & dimensions
Weight 110, 148 g
Power
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Battery life (max) 50 h
Number of batteries supported 1
Rechargeable
Packaging data
Cables included USB
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gigabyte M8600 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate