GEV FSR 4160 udhëzues

GEV FSR 4160
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 23 faqe
Anglisht
udhëzuesGEV FSR 4160

Typ: FSR 4160

# 004160a

10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Gutkes GmbH

Rehkamp 13

30853 Langenhagen

Germany

www.gev.de

service@gev.de

MA00317400

06/2013 UW

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për GEV FSR 4160 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Detektorë tymi dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me GEV FSR 4160 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me GEV FSR 4160 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të GEV FSR 4160 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

GEV FSR 4160 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të GEV FSR 4160.

Të përgjithshme
Markë GEV
Model FSR 4160 | A434004160A
Produkt Detektor tymi
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Detector type Photoelectrical reflection detector
Interconnectable
Connectivity technology Wireless
Bandwidth 433 MHz
Maximum range 25 m
Alarm decibels 85 dB
Mounting type Surface-mounted
Product colour White
Number of simultaneously connected devices (max) 30
Power
Battery life 1 year(s)
Power source Battery
Input voltage 9 V
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Weight & dimensions
Width 100 mm
Depth 100 mm
Height 54 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth GEV FSR 4160 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate