GEV FMR 3033 FlammEx udhëzues

GEV FMR 3033 FlammEx
5.6 · 1
PDF udhëzues
 · 37 faqe
Anglisht
udhëzuesGEV FMR 3033 FlammEx
Gutkes GmbH
Rehkamp 13
30853 Langenhagen
Germany
www.gev.de
service@gev.de
MA00092301 03/2013 UW

FMR # 003033

FMR # 003392

FMR # 003569

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për GEV FMR 3033 FlammEx këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Detektorë tymi dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me GEV FMR 3033 FlammEx apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me GEV FMR 3033 FlammEx dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të GEV FMR 3033 FlammEx t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

GEV FMR 3033 FlammEx specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të GEV FMR 3033 FlammEx.

Të përgjithshme
Markë GEV
Model FMR 3033 FlammEx | 003033B
Produkt Detektor tymi
EAN 4011315003033
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Detector type -
Interconnectable -
Connectivity technology -
Alarm decibels 85 dB
Product colour White
Power
Power source Battery
Battery voltage 9 V
Weight & dimensions
Diameter 110 mm
Height 40 mm
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 55 °C
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth GEV FMR 3033 FlammEx më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate