Gear4 Renew udhëzues

Gear4 Renew
9.3 · 2
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesGear4 Renew

Renew SleepClock

User Manual

Manuel d'utilisation | Manual del usuario

Thank you for buying the Renew SleepClock, app-

enhanced clock radio with built-in sleep sensor for

iPod, iPhone and iPad. Please read over this manual

before use and retain it for future reference.

Merci d’avoir choisi le système Renew SleepClock,

radio réveil avec app, incluant un capteur de

surveillance du sommeil pour iPod, iPhone et iPad.

Veillez à lire attentivement cette notice d’utilisation

avant de l’utiliser, et conservez-la pour vous y

référer par la suite.

Grazie per aver acquistato Renew SleepClock, la

radiosveglia con funzioni estese tramite app e con

sensore di sonno incorporato, per iPod, iPhone e

iPad. Leggere questo manuale prima dell'uso e

conservarlo per farvi riferimento in futuro.

open
MODEL NO: PG754
POWER ADAPTER: Y48DE-120-3500
INPUT: 110V - 240V~50/60Hz 1.2A max
OUTPUT: 12V3.5A V1.3 JBN:1055
BACK COVER COVER INNER FLAP OUTER
Title: GEAR4 PG754 Renew SleepClock Manual
Date: 29/06/12
Version: V1.3
Artwork Owner: Gerrard Jones
Finished Dimensions:
Height: 124mm
Width: 124mm
Designed in England.
Made in China.
N30346
This product
includes
FCC ID: YAKBM11

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Gear4 Renew këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ora Radio dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gear4 Renew apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gear4 Renew dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gear4 Renew t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Gear4 Renew specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Gear4 Renew.

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Markë Gear4
Model Renew | PG754
Produkt Ora Radio
EAN 5060230656038
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Audio output channels - channels
RMS rated power - W
Frequency range - Hz
Ports & interfaces
Headphone connectivity -
Bluetooth
DC-in jack
Radio
FM radio
Display
Display LED
Other features
Clock/Date display
Dimensions (WxDxH) 193 x 152 x 136 mm
Backlight
Built-in speaker(s)
Power
Power source type AC
Built-in charger
Packaging content
Manual
Design
Product colour Black
Indication light
Performance
Apple docking compatibility iPad,iPhone,iPod
Equalizer
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gear4 Renew më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate