Gear4 PG748 StreetParty udhëzues

Gear4 PG748 StreetParty
7.1 · 3
PDF udhëzues
 · 56 faqe
Anglisht
udhëzuesGear4 PG748 StreetParty
MODEL NO: PG748EUK
POWER INPUT: DC 5V 1A
LITHIUM BATTERY: 3.7V / 1100mA

StreetParty

®

Wireless

User Manual
Notice d’utilisation | Benutzerhandbuch
Thank you for buying the GEAR4 StreetParty
Wireless, wireless portable speaker for any
Smartphone, Tablet, MP3 Player, PC or Mac
with Bluetooth. Please read this manual before use
and retain it for future reference.
Merci d’avoir acheté le haut-parleur portable sans
fil GEAR4 StreetParty Wireless. Ce haut-parleur
est compatible avec les smartphones, les tablettes,
le lecteur MP3, les PC ou Mac compatibles
avec Bluetooth. Veuillez lire ce manuel avant de
l’utiliser et le conserver pour référence.
Vielen Dank, dass Sie sich für den GEAR4
StreetParty Wireless, einen kabellosen tragbaren
Lautsprecher für Smartphones, Tablets, MP3-Player,
PCs oder Mac mit Bluetooth, entschieden haben.
Bitte lesen Sie sich dieses Handbuch vor der
Verwendung durch, und bewahren Sie es zum
späteren Nachschlagen auf.
open
Title: GEAR4 PG748EU StreetParty Wireless
Date: 23.05.12
Version: V1.1 - 1128
Artwork Owner: design4@gear4.com
Finished Dimensions:
Height: 124mm
Width: 124mm
Made in China V1.1 - 1128 EUK
N30346
PG748EUK StreetParty Wireless Manual V1.1.indd 1 25/05/2012 10:11

Shikoni udhëzuesin për Gear4 PG748 StreetParty këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gear4 PG748 StreetParty apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gear4 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gear4 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Gear4
PG748 StreetParty
Altoparlant
5060230659671
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gear4 PG748 StreetParty më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate