Garmin Vívomove HR udhëzues

Garmin Vívomove HR
8.3 · 18
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesGarmin Vívomove HR

VÍVOMOVE™ HR

Owner’s Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Garmin Vívomove HR këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 18 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Garmin Vívomove HR apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Garmin Vívomove HR dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Garmin Vívomove HR t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Garmin Vívomove HR specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Garmin Vívomove HR.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Të përgjithshme
Markë Garmin
Model Vívomove HR | 010-01850-14
Produkt Ora Sportive
EAN 0753759184681
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Udhëzimet e sigurisë (PDF)
Design
Device type Wristband activity tracker
Waterproof up to 50 m
Band material Leather
Waterproof
Protection features Water resistant
International Protection (IP) code IPX7
Water resistance 5 ATM
Lens material Glass
Band colour Brown
Shape Round
Watch case material Stainless steel
Market positioning Sport watch
Product colour Brown,Silver
Other features
Display size (HxV) (imperial) 0.38 x 0.76 "
Number of batteries supported 1
Height 11.6 mm
Weight & dimensions
Weight 56.5 g
Width 43 mm
Depth 43 mm
Features
Barometric altimeter
Stopwatch
Alarm clock
Weather forecast
Music control
Find my phone function
Accelerometer
Active minutes
Calories burned
Distance travelled
Pedometer
Personal goals
Quality of sleep
Smart notifications
Timer
Heart rate monitor
Heart rate-based calorie computation
Built-in distance meter
Heart rate data transfer Bluetooth/ANT+
Recommended activity Fitness,Running,Swimming
Activity monitoring
Power
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Rechargeable battery
Battery life (max) 2 week(s)
Battery life 5 day(s)
Battery type Built-in battery
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -10 - 50 °C
Packaging content
Manual
Charger
Logistics data
Quantity per pack 1 pc(s)
Display
Display resolution 64 x 128 pixels
Display type Digital
Touchscreen
Display technology OLED
Network
GPS (satellite)
Ports & interfaces
Bluetooth
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Garmin Vívomove HR më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate