Garmin nuvi 2408 udhëzues

Garmin nuvi 2408
5.6 · 1
PDF udhëzues
 · 22 faqe
Anglisht
udhëzuesGarmin nuvi 2408
nüvi
®
2407/2408/2507/2508 Series
Owner’s Manual
November 2014 Printed in the USA 190-01579-00_0C

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Garmin nuvi 2408 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Navigatorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Garmin nuvi 2408 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Garmin nuvi 2408 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Garmin nuvi 2408 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Garmin nuvi 2408 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Garmin nuvi 2408.

Të përgjithshme
Markë Garmin
Model nuvi 2408
Produkt Navigator
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Garmin nuvi 2408 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate