Garmin Montana 650t udhëzues

Garmin Montana 650t
8 · 7
PDF udhëzues
 · 88 faqe
Anglisht
udhëzuesGarmin Montana 650t
Instructions
Instructions
Istruzioni
Anweisungen
Instrucciones
Instruções
Instructies
Instruktioner
Ohjeet
Instruksjoner
Instruktioner
Instrukcja
Pokyny
Инструкции

Marine Mount

MONTANA
600 Series

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Garmin Montana 650t këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pajisjet GPS dhe është vlerësuar nga 7 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Garmin Montana 650t apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Garmin Montana 650t dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Garmin Montana 650t t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Garmin Montana 650t specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Garmin Montana 650t.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
With a great webcam it’s never been easier to stay in touch and get your work done. Video chat with the family with clea...
Të përgjithshme
Markë Garmin
Model Montana 650t | 010-00924-03
Produkt Pajisje GPSP
EAN 753759975777, 0753759991951, 0753759987022, 0753759975777
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Udhëzimet e sigurisë (PDF)
GPS type
Marine (chartplotters, sounders) -
Sport (fitness, running) -
Outdoor (hiking, trekking)
Geocaching (GPS stash hunt)
Auto -
Aviation -
-
Navigation
Electronic compass
Routes quantity 200
Tracks quantity 200
Traffic Message Channel (TMC)
Photo navigation
Automatic routing
Live service -
Number of waypoints 10000
Area calculation
Barometric altimeter
Design
Form factor Handheld
Interface type Touch Screen
Product colour Black
Other features
Interface USB, NMEA 0183
Internal memory 3584 MB
Basemap
Display
Display resolution 272 x 480 pixels
Display LCD
Display number of colours 65536 colours
Touchscreen
Display diagonal 4 "
Widescreen -
Network
Bluetooth
Power
Battery life (max) 16 h
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Number of batteries supported 1
Weight & dimensions
Weight 289 g
Width 74.8 mm
Depth 36.4 mm
Height 144.2 mm
Performance
Built-in camera
Megapixel (approx.) 5 MP
Image viewer
Hunt/fish calendar
Sun & moon information
Tide tables
Unit-to-unit transfer
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Garmin Montana 650t më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate