Garmin GPSMAP 62sc udhëzues

Garmin GPSMAP 62sc
8.6 · 3
PDF udhëzues
 · 60 faqe
Anglisht
udhëzuesGarmin GPSMAP 62sc

GPSMAP

®

62 series

owner’s manual

For use with the GPSMAP 62,

62s, 62st, 62sc, and 62stc

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Garmin GPSMAP 62sc këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pajisjet GPS dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Garmin GPSMAP 62sc apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Garmin GPSMAP 62sc dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Garmin GPSMAP 62sc t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Garmin GPSMAP 62sc specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Garmin GPSMAP 62sc.

Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
With a great webcam it’s never been easier to stay in touch and get your work done. Video chat with the family with clea...
Të përgjithshme
Markë Garmin
Model GPSMAP 62sc | 010-00868-20
Produkt Pajisje GPSP
EAN 753759974428, 0971499037566, 0703322829570, 0778890544736, 7537599744280, 0753759974428
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Udhëzimet e sigurisë (PDF)
GPS type
Marine (chartplotters, sounders)
Sport (fitness, running)
Outdoor (hiking, trekking)
Geocaching (GPS stash hunt)
Auto
Aviation
Navigation
Electronic compass
Routes quantity 200
Traffic Message Channel (TMC)
Photo navigation
Automatic routing
Live service
Waypoints
Tracklog
Number of waypoints 2000
Area calculation
Barometric altimeter
Map
Ability to add maps
Design
Form factor Handheld
Product colour Black
Water-resistant
Other features
Interface USB, NMEA 0183
Internal memory 3584 MB
Basemap
Display
Display resolution 160 x 240 pixels
Display TFT
Display size (HxV) (imperial) 2.15 x 1.43 "
Display number of colours 65536 colours
Touchscreen
Display diagonal 2.6 "
Widescreen
Network
Bluetooth
Ports & interfaces
USB 2.0 ports quantity 1
Power
Battery life (max) 16 h
Battery type AA
Battery technology Nickel-Metal Hydride (NiMH)
Number of batteries supported 2
Weight & dimensions
Width 61 mm
Depth 36 mm
Height 160 mm
Weight 262.1 g
Performance
Built-in camera
Megapixel (approx.) 5 MP
Image viewer
Hunt/fish calendar
Sun & moon information
Tide tables
Unit-to-unit transfer
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Garmin GPSMAP 62sc më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate