Garmin Forerunner 610 udhëzues

Garmin Forerunner 610
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 52 faqe
Anglisht
udhëzuesGarmin Forerunner 610
F O R E R U N N E R
®
6 1 0
o w n e r ' s m a n u a l

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Garmin Forerunner 610 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Garmin Forerunner 610 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Garmin Forerunner 610 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Garmin Forerunner 610 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Garmin Forerunner 610 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Garmin Forerunner 610.

Të përgjithshme
Markë Garmin
Model Forerunner 610 | 010-00947-01
Produkt Ora Sportive
EAN 5053460356427, 753759975128, 753759975135, 753759975159, 753759975166, 7537599751660, 753759995508, 753759995515, 0753759975135, 5053973539270, 5053973539355, 5053973183404
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Udhëzimet e sigurisë (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Garmin Forerunner 610 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate