Garmin Forerunner 210 udhëzues

Garmin Forerunner 210
6.4 · 2
PDF udhëzues
 · 28 faqe
Anglisht
udhëzuesGarmin Forerunner 210
F O R E R U N N E R
®
2 1 0
owners manual
GPS-ENABLED SPORTS WATCH

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Garmin Forerunner 210 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 6.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Garmin Forerunner 210 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Garmin Forerunner 210 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Garmin Forerunner 210 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Garmin Forerunner 210 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Garmin Forerunner 210.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Garmin
Model Forerunner 210 | 010-00863-32
Produkt Ora Sportive
EAN 753759969578, 753759969592, 7537599695926, 753759975579, 753759980924, 753759980931, 753759995522, 753759995539, 8859056187119, 5053313955340, 0753759969592, 0797978263857, 5054063045503
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 45 x 14 x 69 mm
Weight 52 g
Other features
Display size (HxV) (imperial) 1 x 1 "
Features
Calendar
Interval training
Heart rate monitor
Heart rate-based calorie computation
Built-in distance meter
Performance
Lap history 1000
Design
Waterproof
Protection features Water resistant
Market positioning Sport watch
Product colour Black
Power
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Rechargeable battery
Battery life 8 h
Battery life (power save mode) 504 h
Display
Display resolution 52 x 30 pixels
Network
GPS (satellite)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Garmin Forerunner 210 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate