Garmin Fenix 7X udhëzues

Garmin Fenix 7X
9.3 · 2
PDF udhëzues
 · 132 faqe
Anglisht
udhëzuesGarmin Fenix 7X
FĒNIX
®
7 SERIES
Owner’s Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Garmin Fenix 7X këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Smartwatch dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Garmin Fenix 7X apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Garmin Fenix 7X dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Garmin Fenix 7X t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Garmin Fenix 7X specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Garmin Fenix 7X.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Të përgjithshme
Markë Garmin
Model Fenix 7X
Produkt Smartwatch
EAN 753759278205
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Solar power
Battery life 37 day(s)
Battery life (GPS mode) 122 h
Battery life (max) - h
Battery capacity - mAh
Battery technology -
Design
Watch case material Stainless steel
Band material Silicone
Band colour Black
Watch case colour Black
Band size One Size
Shape Round
Market positioning Smartwatch
Water resistance 10 ATM
Watch case size 51 mm
Display
Display diagonal 1.4 "
Display resolution 280 x 280 pixels
Display type MIP
Touchscreen
Weight & dimensions
Weight 96 g
Performance
Flash memory 16 GB
Mobile operating systems supported Android,iOS
FM radio -
Built-in camera
Built-in microphone
Built-in speaker(s)
Features
Alarm clock
Timer
Heart rate monitor
Blood oxygen sensor
Stress monitoring function
Quality of sleep
Barometric altimeter
Electronic compass
Gyroscope
Accelerometer
Thermometer
Calendar
Music control
Find my phone function
Personal goals
Calories burned
Distance travelled
Heart rate-based calorie computation
Recovery time suggestion
Recommended activity Climbing,Cycling,Fitness,Golf,Running,Surfing,Swimming
Network
GLONASS
Galileo
GPS (satellite)
Mobile network connection
Ports & interfaces
Near Field Communication (NFC) -
Bluetooth
Bluetooth version -
Wi-Fi
USB port
Headphone connectivity Bluetooth
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Garmin Fenix 7X më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate