Gardena PowerMax 42 E udhëzues

Gardena PowerMax 42 E
8.4 · 5
PDF udhëzues
 · 152 faqe
Shqiptar
udhëzuesGardena PowerMax 42 E
D Betriebsanleitung
Elektro-Rasenmäher
GB Operating Instructions
Electric Lawnmower
F Mode d’emploi
Tondeuse électrique
NL Instructies voor gebruik
Elektrische grasmaaier
S Bruksanvisning
Elektrisk Gräsklippare
DK Brugsanvisning
Elektrisk Plæneklipper
N Bruksanvisning
Elektrisk Gressklipper
FIN Käyttöohje
Tehokas sähköleikkuri
I Istruzioni per l’uso
Rasaerba elettrico
E Manual de instrucciones
Cortacésped eléctrico
P Instruções de utilização
Máquina de cortar relva eléctrica
PL Instrukcja obsіugi
Elektryczna kosiarka
H Vevőtájékoztató
Elektromos fűnyíró
CZ Návod k obsluze
Elektrická sekačka
SK Návod na používanie
Elektrická kosačka
GR Oδηγíες χρήσεως
Ηλεκτρική χλooκoπτική μηχανή
RUS Инструкция по эксплуатации
Электрические газонокосилки
SLO Navodila za uporabo
Električna kosilnica
HR Uputstva za upotrebu
Električna kosilica
SRB Uputstvo za rad
BIH
Električna kosilica
UA Інструкція з експлуатації
Eлектрична газонокосарка
RO Instrucţiuni de utilizare
Masina electrica de tuns gazonul
TR Kullanma Talimatı
Elektrikli Çim Biçme Makinesi
BG Инструкция за експлоатация
Eлектрокосачка
AL Manual përdorimi
Prerëse bari elektrike
EST Kasutusjuhend
Elektriline muruniiduk
LT Eksploatavimo instrukcija
Elektrinė vejapjo
LV Lietošanas instrukcija
Elektriskā zāles pļaujmašīna
PowerMax 34 E
Art. 4074

DGBF

NLS

DKN

FIN
IEPPLHCZSK
GR
RUS
SLO
HRUAROTRBG
EST
LT
LV
SRB
BIH
AL
PowerMax 37 E
Art. 4075
PowerMax 42 E
Art. 4076

Shikoni udhëzuesin për Gardena PowerMax 42 E këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kositës bari dhe është vlerësuar nga 5 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Shqiptar, Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gardena PowerMax 42 E apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gardena dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gardena t'ju japin një përgjigje të mirë.

Bert Petersen • 25-6-2021Nuk ka komente

Lawnmower Gardena PowerMax 42 E: Rasenpërpunuesi im 42 E Husqvarna, Gardena, i blerë te Obi në Haiger, Prodh. Nr. 4043-48, modeli PM 42OE u overhundred (gras shumë i lartë). Tani ai ndezet vetëm rëndom, dhe mbyllet menjëherë pasi fillon të punojë. Çfarë mund të bëj dhe ku mund ta jap për të kontrolluar ose riparuar në afërsi?Adresa ime është Bert Petersen, Immergrünslust 21, 35683 Dillenburg.Faleminderit për përgjigjen tuaj.

Ky mesazh është përkthyer automatikisht
Përgjigjuni kësaj pyetjeje

Numri i pyetjeve: 1

Lawnmower Gardena PowerMax 42 E është një vegël që përdoret për të kopsitur barin e kopshtit. Përbëhet nga një motor me fuqi prej 1700 W dhe është i lidhur me një burim energjie AC. Për shkak të mungesës së baterive, ai nuk mund të operohet pa të qenë i lidhur me prizë. Pesha e tij është rreth 13900 gramë dhe është lloji i veglës që duhet shtyrë me dorë gjatë përdorimit. Ajo rekomandohet për zona kopsitime prej 800 m². Kufiri minimal i kopsitjes është rreth 20 mm, ndërsa kufiri maksimal i kopsitjes është 60 mm. Ajo shfrytëzon një sistem prerjeje me shufra dherë. Kapaciteti i mbledhjes së kopsiturave është rreth 50 L dhe për shkak të kësaj, nuk kërkon kohë të shpeshtë për zbrazjen e kësaj pjese. Me këtë vegël, ju mund të rrisni produktivitetin e punës për të liruar kohë për gjërat e tjera në kopsht tuaj. Kjo vegël është e përshtatshme për ata që kërkojnë një zgjidhje të mirë kopsitjeje dherë, por nuk janë të gatshëm të shpenzojnë shumë për një vegël me akumulator në treg. Kjo vegël i siguron pasuesve një zgjidhje me energji të qendrueshme, një kufi të lartë cilësore dhe një është e përshtatshme për zonat e mesme të kopsitjes në kopshtin e tyre.

Të përgjithshme
Gardena
PowerMax 42 E | 4043-20
kositëse bari
4078500002486, 4078500002493, 4078500404303
Shqiptar, Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Power1700 W
Power sourceAC
Other features
CordlessNo
Weight & dimensions
Weight13900 g
Features
TypePush lawn mower
Recommended lawn area800 m²
Cutting width420 mm
Cutting systemRotary blades
Grass collecting volume50 L
Minimum cutting height20 mm
Maximum cutting height60 mm
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gardena PowerMax 42 E më poshtë.

Sa është pesha e Gardena PowerMax 42 E?

Gardena PowerMax 42 E ka një peshë prej 13900 g.

Sa shkurt duhet ta pres barin?

Kur bari është më i gjatë se 4.5cm, bari duhet të pritet. Gjatësia ideale është nga 3 në 4.5cm.

Sa shpesh duhet ta pres barin?

Në pranverë, bari duhet të pritet çdo javë, ndërsa në verë një herë në dy javë është e mjaftueshme.

A mund ta kosit lëndinën kur bari është i lagësht?

Mundeni, por rezultati është më i mirë në mot të thatë. Kur bari është i lagësht, grumbujt e barit mund të formohen kollaj dhe të bllokojnë kositësin.

A është udhëzuesi i Gardena PowerMax 42 E në dispozicion në Shqiptar?

Po, manuali i Gardena PowerMax 42 E është në dispozicion në Shqiptar.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate