Gardena PowerMax 36 A Li udhëzues

Gardena PowerMax 36 A Li
5.2 · 1
PDF udhëzues
 · 235 faqe
Shqiptar
udhëzuesGardena PowerMax 36 A Li
36 A Li
Art. 4035
42 A Li
Art. 4041

GARDE N

A
Æ
D

GBFNLSDKNFINIEPPLHCZSKGR

RUSSLO

HR

UAROTRBG

EST
LTLV
SRB
/BIH
AL
D Betriebsanleitung
Akku-Rasenmäher
GB Operating Instructions
Battery Rechargeable Lawnmower
F Mode d’emploi
Tondeuse sur batterie rechargeable
NL Instructies voor gebruik
Oplaadbare grasmaaier
S Bruksanvisning
Gräsklippare med laddningsbart batteri
DK Brugsanvisning
Batteridrevet genopladelig græsslåmaskine
N Bruksanvisning
Oppladbar gressklipper
FIN Käyttöohje
Akkukäyttöinen ruohonleikkuri
I Istruzioni per l’uso
Tosaerba a batteria ricaricabile
E Manual de instrucciones
Cortacésped de batería recargable
P Instruções de utilização
Corta-relva a bateria recarregável
PL Instrukcja obsіugi
Kosiarka akumulatorowa
H Vevő tá jé koztató
Tölthető akkumulátoros fűnyíró
CZ Ná vod k obsluze
Akumulátorová sekačka
SK Návod na používanie
Kosačka na nabíjateľnú batériu
GR Oδηγíες χρήσεως
Επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό μπαταρίας
RUS Инструкция по эксплуатации
Газонокосилка с перезаряжаемым аккумулятором
SLO Navodila za uporabo
Akumulatorska polnilna kosilnica
HR Uputstva za upotrebu
Kosilica na baterije na punjenje
SRB/ Uputstvo za rukovanje
BIH Akumulatorska kosilica trave
UA Інструкція з експлуатації
Газонокосарка з акумуляторною батареєю
RO Instrucţiuni de utilizare
Maşină de tuns gazonul pe acumulator
TR Kullanma Talimatı
Şarj edilebilir pilli Çim Biçme makinesi
BG Инструкция за експлоатация
Косачка с презареждаема батерия
AL Udhëzimet e përdorimit
Makinë për të prerë barin me bateri të rikarikueshme
EST Kasutusjuhend
Laetava akuga muruniiduk
LT Eksploatavimo instrukcija
Įkraunama akumuliatorinė žoliapjovė
LV Lietošanas instrukcija
Zāles pļāvējs ar uzlādējamu akumulatoru

Shikoni udhëzuesin për Gardena PowerMax 36 A Li këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kositës bari dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Shqiptar, Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gardena PowerMax 36 A Li apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gardena dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gardena t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Gardena
PowerMax 36 A Li
kositëse bari
4078500403504
Shqiptar, Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gardena PowerMax 36 A Li më poshtë.

Sa shkurt duhet ta pres barin?

Kur bari është më i gjatë se 4.5cm, bari duhet të pritet. Gjatësia ideale është nga 3 në 4.5cm.

Sa shpesh duhet ta pres barin?

Në pranverë, bari duhet të pritet çdo javë, ndërsa në verë një herë në dy javë është e mjaftueshme.

A mund ta kosit lëndinën kur bari është i lagësht?

Mundeni, por rezultati është më i mirë në mot të thatë. Kur bari është i lagësht, grumbujt e barit mund të formohen kollaj dhe të bllokojnë kositësin.

A është udhëzuesi i Gardena PowerMax 36 A Li në dispozicion në Shqiptar?

Po, manuali i Gardena PowerMax 36 A Li është në dispozicion në Shqiptar.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate