Gardena ErgoJet 3000 udhëzues

Gardena ErgoJet 3000
8.1 · 10
PDF udhëzues
 · 356 faqe
Shqiptar
udhëzuesGardena ErgoJet 3000

Art. 9332-20

ErgoJet 3000 (EJ3000)

D Betriebsanleitung
Bläser/Sauger
GB Operating Instructions
Blower/vacuum
F Mode d’emploi
Souffleur/aspirateur
NL Gebruiksaanwijzing
Bladblazer/bladzuiger
S Bruksanvisning
Blås/sug
DK Brugsanvisning
Blæser/suger
FI Käyttöohje
Puhallin/imuri
N Bruksanvisning
Blåser/suger
I Istruzioni per l’uso
Soffiatore/aspiratore
E Instrucciones de empleo
Soplador/aspirador
P Manual de instruções
Soprador/aspirador
PL Instrukcja obsługi
Dmuchawa/odkurzacz
H Használati utasítás
Levélfúvó/szívó
CZ Návod k obsluze
Fukar/vysavač
SK Návod na obsluhu
Fukač/vysávač
GR  
/
RUS Инструкция по эксплуатации
Воздуходувка/вакуумная
SLO Navodilo za uporabo
Puhalnik/sesalnik
HR Upute za uporabu
Puhač/usisavač
SRB Uputstvo za rad
BIH Duvač/usisavač
UA Інструкція з експлуатації
Повітродувка/вакууму
RO Instrucţiuni de utilizare
Refulator/aspirator
TR Kullanma Kılavuzu
Üfleyicisi/vakum
BG Инструкция за експлоатация
Духалка/вакуум
AL Manual përdorimi
Pajisje për fryrjen/thithjen
EST Kasutusjuhend
Puhur/imur
LT Eksploatavimo instrukcija
Pūstuvas/siurblys
LV Lietošanas instrukcija
Pūtējs/putekļsūcējs

LV LT EST AL BG TR RO UA

SRB
BIH

HR SLO

RUS
GR SK CZ H PL P E I N FI DK S NL F GB D
9332-20.960.01.indd 1 04.01.12 07:47

Shikoni udhëzuesin për Gardena ErgoJet 3000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori fryrëse gjethesh dhe është vlerësuar nga 10 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Shqiptar, Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gardena ErgoJet 3000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gardena dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gardena t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Gardena ErgoJet 3000 është një mjet lehje me gjethe me fuqi të lartë e cila ofron performancë të mirë për pastrimin e hapësirave të jashtme. Me një fuqi motori prej 3000 W, kjo mjet është aftë të prodhojë erë të fuqishme për të larguar gjethe, pluhur dhe mbeturina të tjera. Kablli i fuqisë ka gjatësi 0.3 metra, duke ofruar një shtrirje të mjaftueshme për të përdorur mjetin në hapësirën e dëshiruar. Peshon rreth 4800 gramë, e cila e bën atë të rehatshme për të mbajtur dhe përdorur. Gardena ErgoJet 3000 është një zgjidhje e mirë për pastrimin e hapësirave të jashtme, si parket, trotuare ose oborre. Fuqia e tij e lartë e motorit siguron që të gjithë mbeturinat dhe gjethe të tërhiqen në mënyrë të efektshme. Kombinimi i materialeve të shkëlqyera në konstruksionin e mjetit dhe aftësia e tij për të përballuar kushtet e vështira, e sigurojnë që ky mjet të jetë i qëndrueshëm dhe i zgjatur në kohë. Gardena ErgoJet 3000 ka një fuqi të lartë motori, gjatësi të përshtatshme të kabllit të fuqisë dhe është i lehtë për të mbajtur dhe përdorur. Me këto karakteristika të tij, ky mjet është një zgjidhje praktike dhe efikase për pastrimin e hapësirave të jashtme.

Të përgjithshme
Gardena
ErgoJet 3000 | 09332-20
fryrëse e gjetheve
4078500000277, 4078500962537
Shqiptar, Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Motor power3000 W
Technical details
Airflow- m³/min
Power cable length0.3 m
Product colourBlack
Weight & dimensions
Weight4800 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gardena ErgoJet 3000 më poshtë.

Sa është pesha e Gardena ErgoJet 3000?

Gardena ErgoJet 3000 ka një peshë prej 4800 g.

A është udhëzuesi i Gardena ErgoJet 3000 në dispozicion në Shqiptar?

Po, manuali i Gardena ErgoJet 3000 është në dispozicion në Shqiptar.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate