Gardena EasyCut 42 udhëzues

Gardena EasyCut 42
6 · 1
PDF udhëzues
 · 232 faqe
Shqiptar
udhëzuesGardena EasyCut 42
D Betriebsanleitung
Akku-Heckenschere
GB Operating Instructions
Battery Hedge Trimmer
F Mode d’emploi
Batterie haie
NL Instructies voor gebruik
Accu heggenschaar
S Bruksanvisning
Batteri häcksax
DK Brugsanvisning
Batteri Hækkeklipper
N Bruksanvisning
Batteri hekksaks
FIN Käyttöohje
Akku Pensasleikkuri
I Istruzioni per l’uso
Batteria Tagliasiepi
E Manual de instrucciones
Batería cortasetos
P Instruções de utilização
Bateria sebes
PL Instrukcja obsіugi
Bateria do żywopłotu
H Vevő tá jé koztató
Akkumulátor Sövényvágó
CZ Ná vod k obsluze
Baterie plotostřih
SK Návod na používanie
Batérie plotostrih
GR Oδηγíες χρήσεως
Μπαταρία Κλαδευτήρι
RUS Инструкция по эксплуатации
Батарея Триммер изгороди
SLO Navodila za uporabo
Baterija Hedge Trimmer
HR Uputstva za upotrebu
Baterija živica trimer
SRB Uputstvo za rad
BIH
Baterijske makaze za živicu
UA Інструкція з експлуатації
Батарея Триммер огорожі
RO Instrucţiuni de utilizare
Baterie gard Trimmer
TR Kullanma Talimatı
Pil Giyotin Hedge
BG Инструкция за експлоатация
Батерия за жив плет
AL Manual përdorimi
Gërshërë gardhishtesh me akumulator
EST Kasutusjuhend
Aku Hedge Trimmer
LT Eksploatavimo instrukcija
Baterijos Gyvatvorių žirklės
LV Lietošanas instrukcija
Akumulatora Dzīvžoga šķēres
EasyCut 42 Accu
Art. 8872
D
GB

FNL

SDKNFIN

I
E
P

PLHCZ

SKGR

RUS
SLO
HR
UA
RO
TR
BG
EST

LTLV

SRB
BIH
AL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Gardena EasyCut 42 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të gardhit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Shqiptar, Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gardena EasyCut 42 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gardena EasyCut 42 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gardena EasyCut 42 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Gardena EasyCut 42 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Gardena EasyCut 42.

Të përgjithshme
Markë Gardena
Model EasyCut 42 | 08870-20
Produkt Prerës i gardhit
EAN 4078500887205
Gjuha Shqiptar, Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Blade type Double blade
Blade size 420 mm
Product colour Black,Blue,Orange
Power
Engine power 400 W
AC input voltage 220-240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Power source AC
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gardena EasyCut 42 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate