Gardena 46 VDA udhëzues

Gardena 46 VDA
6.3 · 4
PDF udhëzues
 · 11 faqe
Anglisht
udhëzuesGardena 46 VDA

DGBFNLSDKFINIEPPLHCZSK

D Betriebsanleitung
Benzin-Rasenmäher
GB Operating Instructions
Petrol Lawnmower
F Mode d’emploi
Tondeuse thermique
NL Gebruiksaanwijzing
Benzine grasmaaier
S Bruksanvisning
Bensindriven Gräsklippare
DK Brugsanvisning
Benzinplæneklipper
FI Käyttöohje
Bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri
N Bruksanvisning
Bensindrevet Gressklipper
I Istruzioni per l’uso
Rasaerba a scoppio
E Instrucciones de empleo
Cortacésped de gasolina
P Manual de instruções
Máquina de cortar relva
a gasolina
PL Instrukcja obsługi
Kosiarka spalinowa
H Használati utasítás
Benzines fűnyíró
CZ Návod k obsluze
Benzínová sekačka na trávu
SK Návod na obsluhu
Benzínová kosačka
46 VDA Art. 4047
51 VDA Art. 4051
46 V Art. 4044
46 VD Art. 4046

Shikoni udhëzuesin për Gardena 46 VDA këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kositës bari dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 6.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Gardena 46 VDA apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Gardena dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Gardena t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Gardena
46 VDA | 4047-20
kositëse bari
4078500404709
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
TypePush lawn mower
Recommended lawn area- m²
Cutting width460 mm
Cutting systemRotary blades
Grass collecting volume53 L
Cutting clearance adjustment6
Minimum cutting height25 mm
Maximum cutting height95 mm
Mulching functionYes
Fuel tank capacity1.5 L
Number of wheels4 wheel(s)
Power
Power sourcePetrol
Power2400 W
Other features
CordlessYes
Weight & dimensions
Weight34300 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Gardena 46 VDA më poshtë.

Sa është pesha e Gardena 46 VDA?

Gardena 46 VDA ka një peshë prej 34300 g.

Sa shkurt duhet ta pres barin?

Kur bari është më i gjatë se 4.5cm, bari duhet të pritet. Gjatësia ideale është nga 3 në 4.5cm.

Sa shpesh duhet ta pres barin?

Në pranverë, bari duhet të pritet çdo javë, ndërsa në verë një herë në dy javë është e mjaftueshme.

A mund ta kosit lëndinën kur bari është i lagësht?

Mundeni, por rezultati është më i mirë në mot të thatë. Kur bari është i lagësht, grumbujt e barit mund të formohen kollaj dhe të bllokojnë kositësin.

A është udhëzuesi i Gardena 46 VDA në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Gardena 46 VDA në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate