Fujitsu ScanSnap S1100 udhëzues

Fujitsu ScanSnap S1100
8.9 · 1
PDF udhëzues
 · 387 faqe
Anglisht
udhëzuesFujitsu ScanSnap S1100

Operator's Guide

P3PC-3252-01ENZ0
P3PC-3252-01ENZ0

Shikoni udhëzuesin për Fujitsu ScanSnap S1100 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Skanerë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Fujitsu ScanSnap S1100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Fujitsu dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Fujitsu t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Fujitsu
ScanSnap S1100 | PA03610-B001
Skaner
4053162345874, 4939761303807
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Scanning
Maximum scan size216 x 863 mm
Optical scanning resolution600 x 600 DPI
Flatbed scan speed (b/w, A4)7.5 sec/page
Colour scanning
Film scanning
Duplex scanning
Input colour depth- bit
Performance
Sensor typeCIS
Light sourceRGB LED
Daily duty cycle (max)- pages
Scan driversScanSnap
Paper handling
ISO A-series sizes (A0...A9)A4, A5, A6
Letter
Legal
ISO B-series sizes (B0...B9)B5, B6
Scanning media types supportedBusiness Card, Post Card(JPN)
Auto Document Feeder (ADF) media weight52.3 - 209.3 g/m²
Maximum ISO A-series paper sizeA4
Ports & interfaces
Standard interfacesUSB 2.0
USB port
USB version2.0
Packaging content
Bundled softwareScanSnap Organizer V4.1 (PC)\r\nCardiris V4.0 (Mac)\r\nCardMinder V4.1 (PC)\r\nABBYY FineReader\r\nEvernote\r\nScan to Microsoft SharePoint 3.4 (PC)
Drivers included
Other features
Dimensions (WxDxH)273 x 47.5 x 34 mm
Weight & dimensions
Width273 mm
Depth47.5 mm
Height34 mm
Weight350 g
System requirements
Mac compatibility
Minimum RAM512 MB
Windows operating systems supportedWindows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Professional
Mac operating systems supportedMac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion
Minimum system requirementsDVD-ROM
USB required
Power
Power supply typeUSB
Power consumption (typical)2.5 W
Power consumption (standby)1 W
Input voltage5 V
Power consumption (off)0.5 W
Technical details
Sustainability certificatesENERGY STAR
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H)20 - 80 %
Operating temperature (T-T)5 - 35 °C
Operating temperature (T-T)41 - 95 °F
Certificates
CertificationRoHS
Design
Product colourBlack
Scanner typeCDF + Sheet-fed scanner
Built-in display
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Fujitsu ScanSnap S1100 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate