Fujitsu FI-6110 udhëzues

Fujitsu FI-6110
8.7 · 2
PDF udhëzues
 · 172 faqe
Anglisht
udhëzuesFujitsu FI-6110
Explains how to use the Software Operation
Panel to configure the scanner settings.
Explains about troubleshooting.
Explains how to replace the consumables.
Explains how to clean the scanner.
Explains about various ways of scanning.
Explains how to use the Operator Panel.
Explains about the setting items in the
scanner drivers.
Explains how to load documents on the
scanner.
Explains the names and functions of parts
and basic scanner operation.

fi-6110

Image Scanner

Appendix
Glossary
Contents
TOP
How to Load
Documents
Configuring the
Scan Settings
How to Use the
Operator Panel
Various Ways to
Scan
Daily Care
Troubleshooting
Operational
Settings
Replacing the
Consumables
P3PC-3012-01ENZ0
Scanner
Overview
How to Use This Manual
Index
Introduction

Operator's Guide

Thank you for purchasing the fi-6110 color image scanner.
This manual explains about the basic operations and handling of the scanner.
For information on scanner installation, connection and software installation,
refer to "Getting Started".

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Fujitsu FI-6110 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Skanerë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Fujitsu FI-6110 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Fujitsu FI-6110 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Fujitsu FI-6110 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Fujitsu FI-6110 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Fujitsu FI-6110.

Të përgjithshme
Markë Fujitsu
Model FI-6110 | PA03607-B001
Produkt Skaner
EAN 2002111056004, 33584139118, 4053162345850, 4939761303777, 4939761306495, 97564307737
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Scanning
Maximum scan size 216 x 355.6 mm
Optical scanning resolution 600 x 600 DPI
Flatbed scan speed (b/w, A4) 3 sec/page
Greyscale levels 1024
Colour scanning
Input colour depth 24 bit
Film scanning
Duplex scanning
Design
Scanner type Sheet-fed scanner
Performance
Sensor type CCD
Paper handling
ISO A-series sizes (A0...A9) A4,A5,A6
Letter
Legal
Maximum ISO A-series paper size A4
Input capacity
Auto document feeder (ADF) input capacity 500 sheets
Ports & interfaces
Standard interfaces USB 2.0
USB port
USB version 2.0
Other features
Dimensions (WxDxH) 292 x 143 x 130 mm
Power requirements 100 - 240 V, 50/60 Hz
Image formats supported JPG,TIF
Scan media weight 52 - 127 g/m²
Recommended media weight 80 g/m²
Weight & dimensions
Width 292 mm
Depth 143 mm
Height 130 mm
Weight 3000 g
null
System requirements
Mac compatibility
Compatible operating systems Microsoft Windows 7 (32bit/64bit)/Vista (32bit/64bit), Windows Server 2003/2008/2008 R2 (32bit/64bit), Windows XP (32bit/64bit).
Power
Power supply type AC
Power consumption (typical) 28 W
Power consumption (standby) 5.36 W
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Operating temperature (T-T) 42 - 95 °F
Packaging content
Bundled software TWAIN, ISIS, ScandAll PRO, Adobe Acrobat, QuickScan Pro.
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Fujitsu FI-6110 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate