Francis Francis Illy Mie Y1 udhëzues

Francis Francis Illy Mie Y1
7.8 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesFrancis Francis Illy Mie Y1
14

GENERAL OPERATING

RULES

Carefully read the instruction manual
and warranty limitations.
The machine must be connected
to a grounded power outlet.
The machine must be kept clean
by frequently washing the cup stand,
the drip tray, the capsule holder,
the tank and the glass cup holding surface.
Maintenance may only be performed while
the machine is off.
IMPORTANT: never immerse the machine
or its removable components in water
or put it in the dishwasher.
The water contained in the tank must
be replaced regularly.
Do not use the machine if the tank is empty.
We recommend descaling the machine
at least every 2 months using a descaling
agent made especially for espresso machines.
See instructions in the Descaling chapter.
The machine is fi tted with a valve
that maintains constant pressure,
for this reason some water may drip
from the brew group.

TECHNICAL DATA

INDEX

GENERAL OPERATING RULES ..................................................14
TECHNICAL DATA....................................................................14
MACHINE PARTS .....................................................................15
IMPORTANT SAFEGUARDS ....................................................16
USING THE ESPRESSO MACHINE ..........................................................16
INSTALLATION OF THE ESPRESSO MACHINE ........................................16
CLEANING THE ESPRESSO MACHINE ....................................................16
IN CASE OF MALFUNCTIONING .............................................................17
IMPROPER USE OF THE APPLIANCE......................................................17
INSTALLATION AND START-UP OF ESPRESSO MACHINE ...........17
TURNING ON/OFF ....................................................................18
POWER SAVE ......................................................................................18
CUP STAND ADJUSTMENT ......................................................19
MAKING COFFEE .....................................................................19
ADJUSTING THE QUANTITY OF COFFEE IN THE CUP .................. 20
CLEANING AND MAINTENANCE ................................................21
RECOMMENDATIONS ..............................................................21
DESCALING ............................................................................22
WARRANTY LIMITATIONS ........................................................23
INDICATION - MACHINE STATUS ..............................................24
TROUBLESHOOTING ................................................................ 25
Voltage: 230 V, 50 Hz (EU); 120 V, 60 Hz (USA)
Power: 1250 W (EU-USA) - With “Power Save” function
Electric cord length: 1.5 m / 59 inch.
Size (W x D x H): 240 x 240 x 275 (mm) / 9.4 x 9.4 x 10.8 (inch).
The manufacturer reserves the right to make changes or im-
provements without notice.
Casing: Aluminum
Heat exchange material: Stainless steel
Water tank: 0.7 liters / 24 oz.
Used capsule container capacity: 7 capsules
Pump: 19 bar
Weight without packaging: 7.5 Kg / 265 oz.

Shikoni udhëzuesin për Francis Francis Illy Mie Y1 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Francis Francis Illy Mie Y1 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Francis Francis dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Francis Francis t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Francis Francis
Illy Mie Y1
makinë kafeje
8027785020193
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Francis Francis Illy Mie Y1 më poshtë.

Sa shpesh duhet të pastroj makinën time të kafesë?

Sa shpesh duhet të pastrohet një makinë kafeje varet nga frekuenca e përdorimit dhe ngurtësia e ujit. Nëse përdoret ujë i fortë, rekomandohet të pastroni një herë në muaj, nëse uji i butë përdoret një herë e çerek është i mjaftueshëm.

Cila është mënyra më e mirë për të pastruar makinën time të kafesë?

Për të pastruar makinën e kafesë, rekomandohet të përdorni një agjent të pastrimit të lëngshëm i cili etiketohet si i përshtatshëm për makinat e kafesë.

Çfarë është ekspresi?

Ekspresi është një sasi e vogël kafeje e koncentruar.

Sa kohë mund të mbaj kokrrat e kafesë?

Data më e mirë mund të gjendet në paketimin e kokrrave të kafesë. Kjo datë më e mirë zbatohet për sa kohë paketa është e mbyllur.

Cila është mënyra më e mirë për të ruajtur kafenë?

Rekomandohet të ruani kafenë në një enë hermetike dhe të pastër.

Si ndikon bluarja në shijen e kafesë?

Mënyra e grimcimit të kokrrave të kafesë ndikon fuqishëm në shijen e kafesë. Nëse kokrrat e kafesë janë të bluara shumë hollë do të keni një shije më të fortë dhe nëse bluarja është më e trashë ju do të keni një shije më të butë.

A është udhëzuesi i Francis Francis Illy Mie Y1 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Francis Francis Illy Mie Y1 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate