Foscam FI8918W udhëzues

Foscam FI8918W
7.4 · 6
PDF udhëzues
 · 59 faqe
Anglisht
udhëzuesFoscam FI8918W
User
User
Manual
Manual
Model: FI8918W
Indoor Pan/Tilt Wireless IP Camera
Color: Black Color: White
V2.0

Shikoni udhëzuesin për Foscam FI8918W këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kamerat e sigurisë dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Foscam FI8918W apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Foscam dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Foscam t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Foscam
FI8918W | FI8918W
Kamera e sigurisë
6954836091821, 0798304144765, 0859365003047, 6952848660608, 6949392300029, 0609613313509, 5053973610078, 5053973610085, 5053973546605, 6952848611990, 6954698455014, 5053973577722, 5054230226797, 6958446308966, 0400002380467, 0798304140965, 0033172486181, 0033172488284, 0033172491109, 0713458759580, 0033172483050, 6951300408338, 6970396471682, 0520361606791, 6951300414407, 0700604296532, 6951697044126, 5060262070048, 5054531415012, 0798304140972, 6951300407652, 9154401827580, 6954836089187, 5775885503155, 0609456690089
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Performance
Megapixel (approx.)- MP
Maximum frame rate30 fps
Maximum video resolution640 x 480 pixels
Resolution at capture speed640x480@30fps
Photo feature
Maximum image resolution640 x 480 pixels
Auto focus
Minimum illumination0.5 lx
Viewing angle, horizontal300 °
Viewing angle, vertical120 °
Zoom capability
Design
Sensor typeCMOS
Optical sensor size1/4 "
Built-in microphone
Interface-
Built-in flash
Product colourBlack, White
Mounting type-
CertificationCE, FCC
Weight & dimensions
Width189 mm
Depth124 mm
Height200 mm
Weight418 g
Other features
Minimum processor2.0GHZ
Data compressionADPCM, MJPEG
Frequency range50Hz - 60Hz
Compatible operating systemsMicrosoft Windows 2000, XP, Vista, 7, Mac
Lens systemGlass, IR
Night vision
Viewing angle67 °
Wi-Fi
Security algorithmsWEP, WPA, WPA2
Internal memory256 MB
Maximum internal memory1024 MB
Speakers and microphone
Wireless standardIEEE 802.11 b/g
Operational conditions
Storage temperature (T-T)-10 - 60 °C
Storage relative humidity (H-H)0 - 90 %
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Foscam FI8918W më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate