Ferm PGM1008 udhëzues

Ferm PGM1008
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 56 faqe
Anglisht
udhëzuesFerm PGM1008

4-stroke generator

2000W 6.5HP

PGM1008

www.ferm.com

Original instructions 04
Übersetzung der Originalbetriebsanleitung 08
Vertaling van de oorspronkelijke gebruiksaanwijzing
12
Traduction de la notice originale 17
Traducción del manual original 22
Översättning av bruksanvisning i original 27
Alkuperäisten ohjeiden käännös 31
Překlad püvodního návodu k používání 35
Eredeti használati utasítás fordítása 39
Preklad pôvodného návodu na použitie 44
EN
DE
NL
FR
ES
SV
FI
CS
HU
PL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Ferm PGM1008 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Gjeneratorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Ferm PGM1008 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Ferm PGM1008 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Ferm PGM1008 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Ferm PGM1008 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Ferm PGM1008.

Të përgjithshme
Markë Ferm
Model PGM1008
Produkt Gjenerator
EAN 8717479000722
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Ferm PGM1008 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate