Fenix TK15 udhëzues

Fenix TK15
9.3 · 2
PDF udhëzues
 · 1 faqe
Anglisht
udhëzuesFenix TK15

www.18650flashlights.com

www.18650flashlights.com




















































 




























































































 










































































Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Fenix TK15 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Elektrikë dore dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Fenix TK15 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Fenix TK15 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Fenix TK15 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Fenix TK15 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Fenix TK15.

Të përgjithshme
Markë Fenix
Model TK15 | TK15
Produkt Eletrik dore
EAN 6942870301570, 6942870300870
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Lighting
Luminous flux 337 lm
Light beam distance (max) 215 m
Lamp type LED
Design
Flashlight type Hand flashlight
Waterproof
Product colour Black
Power
Battery type CR123A
Number of batteries supported 2
Weight & dimensions
Depth 145 mm
Height 34 mm
Weight 152 g
Width 34 mm
Dimensions (WxDxH) 34 x 145 x 34 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Fenix TK15 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate