Fellowes Powershred 62MC udhëzues

Fellowes Powershred 62MC
6.5 · 3
PDF udhëzues
 · 4 faqe
Anglisht
udhëzuesFellowes Powershred 62MC
PLEASE READ THESE INSTRUCTIONS BEFORE USE.
DO NOT DISCARD: KEEP FOR FUTURE REFERENCE.
Powershred
®
62MC
The World’s Toughest Shredders
®

Shikoni udhëzuesin për Fellowes Powershred 62MC këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori copëtues letre dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 6.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Fellowes Powershred 62MC apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Fellowes dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Fellowes t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Fellowes
Powershred 62MC | 4685201
copëtues letre
0793518642991, 50043859680721, 0043859680726
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Features
Shredding typeConfetti shredding
Shredding paper clips-
Shredding staples
Shredding CDs-
Paper shredding
Credit cards shredding
Shredding size3 - 10 mm
Basket volume19 L
Product colourBlack
Security level4
Working width230 mm
Castor wheels
Number of wheels4 wheel(s)
Shredding speed27.4 mm/min
Other features
Dimensions (WxDxH)349.3 x 265.1 x 476.3 mm
Weight & dimensions
Width349.3 mm
Depth265.1 mm
Height476.3 mm
Weight9300 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Fellowes Powershred 62MC më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate