ESET Smart Security 5 udhëzues

ESET Smart Security 5
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 118 faqe
Anglisht
udhëzuesESET Smart Security 5

ESET SMART SECURITY 5

User Guide

(intended for product version 5.2 and higher)
Microsoft® Windows® 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server
Click here to download the most recent version of this document

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për ESET Smart Security 5 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Softuer antivirus dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me ESET Smart Security 5 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me ESET Smart Security 5 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të ESET Smart Security 5 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

ESET Smart Security 5 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të ESET Smart Security 5.

Të përgjithshme
Markë ESET
Model Smart Security 5 | ESSH-N1A1-1-V5A
Produkt Softuer antivirus
EAN 8714835077619, 4022863002126
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
License
License quantity 1 license(s)
Number of years 1 year(s)
Features
Language version -
Platform PC
null
System requirements
Minimum storage drive space - MB
Minimum RAM - MB
Minimum processor -
Windows operating systems supported Windows 2000,Windows 2000 Professional,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth ESET Smart Security 5 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate