Epson WorkForce Pro WP-4090 udhëzues

Epson WorkForce Pro WP-4090
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 4 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson WorkForce Pro WP-4090

Start Here

4 Slide the edge guides against the paper, but not too tight. Make sure the paper is under the tabs on the edge guides.5 Gently insert the paper cassette.
Note: The paper may slide forward slightly as you insert the
cassette. This is normal.
6 Extend the output tray and raise the paper stopper as shown. (Do not raise the stopper for legal-size paper.)
5
Install softwareIf you’re using the product as a laser printer replacement, you do not need to install any Epson drivers.
Note: To use the Fax Utility and Epson Status Monitor, install the
standard Epson driver. If you want to install multiple drivers, repeat
the software installation process as necessary. For more information,
see your online User’s Guide.
If you want to install Epson drivers, follow the steps below.
Note: If a computer does not have a CD/DVD drive, you can
download the software from the Epson website (see “Epson technical
support”).
Caution: Be sure to close any other programs, including any screen
savers and virus protection software, before beginning this software
installation.
1 Make sure the printer is NOT CONNECTED to a computer.
Windows
®
: If you see a Found New Hardware screen, click
Cancel and disconnect the USB cable. You can’t install your
software that way.
Read these instructions before using your printer.
1
Unpack
Caution: Do not open ink cartridge packages until you are ready to
install the ink. Cartridges are vacuum packed to maintain reliability.
Remove all tape and protective materials, including the foam and plastic inside the printer.
2
Turn on1 Connect the power cord to the back of the printer and to an electrical outlet.
Caution: Do not connect to a computer yet.
2 Press the power button.
3
Install ink cartridges
1 Open the front cover.2 Unpack the four ink cartridges.3 Shake each cartridge as shown for about 5 seconds.4 Install each cartridge in the correct slot for its color. Push each cartridge in until it clicks.5 Close the front cover.The printer starts priming the ink. This takes about 12 minutes. When the green power light stops flashing, priming is complete.
Note: The included cartridges prime the printer and print about 1000
black pages/900 color pages. Actual page count may vary.
Caution: Don’t turn off the printer or open the cover while it is
priming or you’ll waste ink.
4
Load paper in the cassetteYou can load letter-, A4-, or legal-size plain paper in the cassette. For instructions on loading envelopes and special paper in the rear MP tray, see the online User’s Guide.1 Pull out the paper cassette.2 Slide the edge guides outward, and position them for the size of paper you are using.
Note: If you are loading legal-size paper, extend the cassette as
shown.
3 Insert the paper with the glossy or printable side face down.
Note: Make sure the paper is loaded against the front edge
guide and not sticking out from the end of the cassette.

*412216300*

*412216300*
WorkForce
®
Pro WP-4090

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson WorkForce Pro WP-4090 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson WorkForce Pro WP-4090 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson WorkForce Pro WP-4090 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson WorkForce Pro WP-4090 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson WorkForce Pro WP-4090 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson WorkForce Pro WP-4090.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model WorkForce Pro WP-4090 | C11CB29201
Produkt Printer
EAN 0010343883000, 0745449873012, 0103438830000
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Colour
Maximum resolution 4800 x 1200 DPI
Duplex printing
Print technology Laser
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 16 ppm
Print speed (black, draft quality, A4/US Letter) 11 ppm
Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 9.2 ppm
Duplex print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) 7.1 ppm
Economical printing
Features
Maximum duty cycle 25000 pages per month
Number of print cartridges 4
Page description languages Epson ESC/P2,PCL 5e,PCL 6,PostScript 3
Network
Network ready
Ethernet LAN
Wi-Fi
Mobile printing technologies -
Performance
Internal memory - MB
Maximum internal memory - MB
Sound pressure level (printing) 38 dB
Input & output capacity
Total input capacity 250 sheets
Maximum input capacity 580 sheets
Total output capacity - sheets
Paper handling
ISO A-series sizes (A0...A9) A4,A5,A6
Maximum print size 216 x 356 mm
Paper tray media types Envelopes,Heavy paper,Plain paper,Recycled paper,Thin paper,Transparencies
ISO B-series sizes (B0...B9) B5
Envelopes sizes 10,DL
Maximum ISO A-series paper size A4
Ports & interfaces
Standard interfaces USB 2.0
Optional connectivity Ethernet
null
System requirements
Windows operating systems supported Windows 2000,Windows 2000 Professional,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Mac operating systems supported
Linux operating systems supported
Server operating systems supported Windows Server 2003,Windows Server 2003 x64,Windows Server 2008,Windows Server 2008 R2
Power
AC input voltage 100 - 240 V
AC input frequency 50/60 Hz
Power consumption (printing) 16 W
Power consumption (standby) 0.6 W
Weight & dimensions
Width 459.7 mm
Depth 386 mm
Height 642.6 mm
Weight 10900 g
Sustainability
Sustainability certificates ENERGY STAR
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 10 - 35 °C
Storage temperature (T-T) -20 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Storage relative humidity (H-H) 5 - 85 %
Design
Product colour White
Other features
Power LED
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson WorkForce Pro WP-4090 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate