Epson WorkForce 40 udhëzues

Epson WorkForce 40
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson WorkForce 40

WorkForce 40 Series

Quick Guide

Basic Printing
Maintaining Your Printer
Solving Problems
®

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson WorkForce 40 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson WorkForce 40 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson WorkForce 40 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson WorkForce 40 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson WorkForce 40 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson WorkForce 40.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model WorkForce 40 | C11CA27201
Produkt Printer
EAN 0010343869042
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Colour
Number of print cartridges 4
Printing
Maximum resolution 5760 x 1440 DPI
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 38 ppm
Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) 38 ppm
Other features
Print technology Inkjet
Network ready
Networking features 10/100 Mbps
Wireless technology 802.11 b/g / 802.11n
Power requirements 120 VAC +/- 10% 50 – 60 Hz 0.4 – 0.2 Amp
Input & output capacity
Total input capacity 100 sheets
Input capacity for envelopes (primary tray) 10 sheets
Paper handling
Standard media sizes 3.5" x 5", 4" x 6", 5" x 7", 8" x 10", 8.5" x 11", 8.5" x 14"
Borderless printing media sizes A4
ISO A-series sizes (A0...A9) A4,A5,A6
ISO B-series sizes (B0...B9) B5
Envelopes sizes 10,C6,DL
Paper tray media types Envelopes,Glossy paper,Photo paper,Plain paper
Non-ISO print media sizes Executive
Maximum ISO A-series paper size A4
null
System requirements
Compatible operating systems Windows Vista, XP, XP Professional x64, 2000\nMac OS X 10.3.9, 10.4.11, & 10.5.x
Ports & interfaces
USB 2.0 ports quantity 1
Network
Wi-Fi
Performance
Printing noise level 41 dB
Sustainability
Sustainability certificates ENERGY STAR
Power
Power consumption (printing) 16 W
Power consumption (standby) 4.5 W
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Operating temperature (T-T) 10 - 35 °C
Operating temperature (T-T) 50 - 95 °F
Storage relative humidity (H-H) 5 - 85 %
Design
Market positioning Business
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson WorkForce 40 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate