Epson Stylus Photo R220 udhëzues

Epson Stylus Photo R220
7.4 · 2
PDF udhëzues
 · 70 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus Photo R220

Epson Stylus Photo R220

Printer Basics

®
R220.book Page 1 Sunday, August 7, 2005 3:41 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus Photo R220 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus Photo R220 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus Photo R220 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus Photo R220 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus Photo R220 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus Photo R220.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus Photo R220 | C11C626032
Produkt Printer
EAN 8715946284231
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Number of print cartridges 6
Built-in display -
Product colour Grey,Silver
Market positioning Home & office
Printing
Maximum resolution 5760 x 1440 DPI
Print technology Inkjet
Borderless printing
Paper handling
Maximum print size A4 (210 x 297 mm)
Weight & dimensions
Width 462 mm
Depth 263 mm
Height 196 mm
Weight 5000 g
Ports & interfaces
USB port
Direct printing -
PictBridge -
Network
Bluetooth
Wi-Fi
Ethernet LAN
Power
Power source -
Performance
Card reader integrated -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus Photo R220 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate