Epson Stylus Photo R1800 udhëzues

Epson Stylus Photo R1800
8.1 · 1
PDF udhëzues
 · 116 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus Photo R1800
User’s Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus Photo R1800 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus Photo R1800 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus Photo R1800 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus Photo R1800 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus Photo R1800 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus Photo R1800.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus Photo R1800 | C11C589021
Produkt Printer
EAN 8715946262949
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Maximum resolution 5760 x 1440 DPI
Print technology Inkjet
Borderless printing
Print head nozzles 1440
Duplex printing
Ports & interfaces
I/O ports USB 2.0 (Hi-Speed)\nIEEE 1394 (FireWire)
USB port
FireWire 400
USB 2.0 ports quantity 1
Other features
Dimensions (WxDxH) 615 x 314 x 219 mm
Compatible operating systems Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Macintosh Colour Matching, Epson Colour management system \nWindows 98/Me/2000/XP ICM, sRGB (Windows 98/Me/2000/XP), Apple ColorSync 2.0
Mac compatibility
DVD/CD printing
Connectivity technology Wired
Paper handling
Standard media sizes 10 x 15cm, 100 x 148mm
ISO A-series sizes (A0...A9) A3,A4,A5,A6
ISO B-series sizes (B0...B9) B5
Non-ISO print media sizes Legal (media size),Letter (media size)
Paper tray media types Photo paper
null
System requirements
Minimum processor Pentium 2.0GHz, Power PC G4 800MHz
Power
Power consumption (standby) 18 W
Power consumption (sleep) 1.3 W
Performance
Sound pressure level (printing) 47 dB
Features
Market positioning Home & office
Country of origin China
Logistics data
Products per pallet 12 pc(s)
Pallet gross width 1200 mm
Pallet gross height 1000 mm
Products per pallet layer 2 pc(s)
Products per pallet layer (UK) 3 pc(s)
Products per pallet (UK) 18 pc(s)
Pallet length (UK) 2022 mm
Packaging data
Package weight 15430 g
Package depth 690 mm
Package height 312 mm
Package width 440 mm
Quantity per pack 1 pc(s)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus Photo R1800 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate