Epson Stylus Photo 890 udhëzues

Epson Stylus Photo 890
5.4 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus Photo 890

EPSON Stylus Photo 890

1/01 EPSON Stylus Photo 890

- 1

Accessories

User Replaceable Parts

Ink Cartridges

Media

Part name Reference number Part number
Printer cover assembly 101 1059835
Paper support 102 1040615
Logo plate B 115 1058403
Caution label 180 1061248
Model name label 181 1061246
printer cover
edge
guides
paper support
control
panel
output tray
extensions
output tray
thickness
lever
roll paper
button
ink cartridge holders
(not removable)
ink cartridge replacement
button
roll paper adapter
left roll
paper holder
right roll
paper holder
roll paper
stopper
uncurling sheet
maintenance
button
power
button
Accessory label 184 1061746
Roll paper adapter 800 1059595
Left roll paper holder 801 1058169
Right roll paper holder 802 1058170
Roll paper stoppers 803 1058171
Uncurling sheet 805 1052398
Cartridge Part number
Black U.S.: T007201; Canada: T007311
Color U.S.: T008201; Canada: T008311
Media name Size
Part
number
EPSON 360 dpi Ink Jet
Paper
Letter
A4
S041060
S041258
EPSON High Quality Ink
Jet Paper
Letter S041111
EPSON Photo Quality
Ink Jet Paper
Letter
Legal
A4
S041062
S041067
S041061
EPSON Photo Quality
Glossy Film
Letter
A6
A4
S041072
S041107
S041071
EPSON Photo Paper Letter (20 sheets)*
Letter (100 sheets)*
Letter (500 sheets)*
A4*
4 × 6 inches (perforated)
4 × 6 inches (no perforations)*
Panoramic
Roll (3.9 inches × 26.2 feet)*
S041141
S041271
S041272
S041140
S041134
S041458
S041145
S041279
EPSON Ink Jet
Transparencies
Letter
A4
S041064
S041063
EPSON Photo Quality
Ink Jet Cards
A6 S041054
EPSON Photo Stickers
Kit (CD-ROM and paper)
EPSON Photo Stickers
(refill, paper only)
A6, 16 frames per sheet
A6, 16 frames per sheet
S041144-
KIT
S041144
EPSON Iron-On Cool
Peel Transfer Paper
Letter (10 sheets)
Letter (50 sheets)
S041153
S041155
EPSON Photo Quality
Self Adhesive Sheets
A4 S041106
Matte Paper -
Heavyweight
Letter*
A4
S041257
S041258
EPSON Premium
Glossy Photo Paper
Letter*
5 × 7 inches*
A4
Roll (3.9 inches × 26.2 feet)*
Roll (8.3 inches × 26.2 feet)
S041286
S041464
S041285
S041302
S041376
Part name Reference number Part number

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus Photo 890 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus Photo 890 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus Photo 890 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus Photo 890 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus Photo 890 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus Photo 890.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus Photo 890
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus Photo 890 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate