Epson Stylus Photo 1400 udhëzues

Epson Stylus Photo 1400
8.5 · 2
PDF udhëzues
 · 85 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus Photo 1400

Epson Stylus Photo 1400

User’s Guide

®

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus Photo 1400 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus Photo 1400 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus Photo 1400 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus Photo 1400 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus Photo 1400 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus Photo 1400.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus Photo 1400 | C11C655032
Produkt Printer
EAN 8715946330990, 3610170546467, 8715946330099, 8418946330099
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Maximum resolution 5760 x 1440 DPI
Print technology Inkjet
Print head nozzles 540
Other features
Mac compatibility
Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) 15 ppm
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 15 ppm
Compatible operating systems Windows 98SE/Me/2000/XP\nMac OS X 10.2.8 +\nMac OS X 10.3.9 +
Connectivity technology Wired
Dimensions (WxDxH) 223 x 615 x 314 mm
Colour printing technology Epson Micro Piezo
null
System requirements
Minimum RAM 256 MB
Minimum storage drive space 1024 MB
Minimum processor Pentium 4 2.0GHz / Power PC G4
Ports & interfaces
PictBridge
USB port
USB 2.0 ports quantity 1
Performance
Sound pressure level (printing) 47 dB
Weight & dimensions
Weight 11500 g
Packaging data
Bundled software Epson Web-to-Page\nEpson File Manager\nEpson Easy Photo Print\nEpson RAW Print\nEpson Print CD \nEpson Creativity Suite
Package weight 14360 g
Package depth 686 mm
Package height 325 mm
Package width 374 mm
Quantity per pack 1 pc(s)
Power
Power consumption (printing) 16 W
Paper handling
ISO A-series sizes (A0...A9) A3,A4,A5,A6
ISO B-series sizes (B0...B9) B5
Non-ISO print media sizes Legal (media size),Letter (media size)
Paper tray media types Photo paper
Features
Market positioning Home & office
Country of origin China
Logistics data
Products per pallet 18 pc(s)
Pallet gross width 1200 mm
Pallet gross height 1000 mm
Products per pallet layer 3 pc(s)
Products per pallet layer (UK) 3 pc(s)
Products per pallet (UK) 18 pc(s)
Pallet length (UK) 2100 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus Photo 1400 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate