Epson Stylus N11 udhëzues

Epson Stylus N11
9 · 1
PDF udhëzues
 · 4 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus N11

Start Here

3 Squeeze the edge guide and slide it to the left.4 Load paper against the right edge guide and behind the
tab, with the printable side face up.
4 x 6
8½ x 11
Note: Don’t load the paper sideways; always load it short
edge first.
5 Slide the edge guide over, against the left edge of
the paper.
Read these instructions before using your printer.
1
Unpack
Power cord
Caution: Do not open the ink cartridge package until you are ready to
install the ink. Cartridges are vacuum packed to maintain reliability.
Remove all protective materials.
2
Turn on
1 Connect the power cable.
Caution: Do not connect to your computer yet.
2 Press the power button.
3
Install ink cartridges
1 Open the printer cover.
Caution: Do not touch the white cable inside the printer.
2 Shake the ink cartridges, then unpack them.3 Remove only the yellow tape from each cartridge.
Caution: Don’t remove any other seals from the cartridges.
4 Insert the cartridges in the holder for each color, and press
each cartridge down until it clicks.
5 Close the printer cover.6 Press the stop button to charge the ink. Charging takes
about 2 minutes.
Note: Your printer ships with full cartridges and part of the ink
from the first cartridges is used for priming the printer.
Caution: Don’t turn off the printer while it is charging or you’ll
waste ink.
4
Load paper
1 Open the paper support, then pull up the extension and tilt
it back slightly.
2 Insert the output tray.
Epson Stylus
®
N10/N11 Series

*411842900*

*411842900*

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus N11 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus N11 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus N11 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus N11 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus N11 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus N11.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus N11
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus N11 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate