Epson Stylus Color 480SXU udhëzues

Epson Stylus Color 480SXU
8.2 · 2
PDF udhëzues
 · 10 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus Color 480SXU

EPSON Stylus Color 480SXU

9/00 EPSON Stylus Color 480SXU

-
1

Accessories

Ink Cartridges

Media

The Media Type setting for your paper may not be the
same name as your paper.
The availability of paper types varies by location.

Printer Specifications

Printing

Printing method On-demand ink jet

Nozzle configuration

Black 48 nozzles

Color 45 nozzles

(15 each: cyan, magenta, yellow)

Resolution Maximum 720 dpi

×

720 dpi

Print direction Bidirectional with logic seeking

Control code ESC/P

®

Raster, EPSON Remote

Input buffer 16KB

Cartridge Part number
Black T013201 (U.S.) or T013311 (Canada)
Color T014201 (U.S.) or T014311 (Canada)
printer cover
left edge
guide
paper support
sheet feeder
ink cartridge holders
(do not remove)
output tray
ink cartridge clamps
Media name Size Part number
EPSON 360 dpi Ink Jet Paper Letter
A4
S041060
S041059
EPSON High Quality Ink Jet Paper Letter
A4
S041111
S041117
EPSON Photo Quality Ink Jet
Paper
Letter
A4
Legal
S041062
S041161
S041067
EPSON Photo Quality Glossy
Paper
Letter
A4
S041124
S041126
EPSON Photo Quality Glossy Film Letter
A4
A6
S041072
S041071
S041107
EPSON Photo Paper Letter
A4
4
×
6 inches
Panoramic
S041141
S041140
S041134
S041145
EPSON Ink Jet Transparencies Letter S041064
EPSON Photo Quality Ink Jet
Cards
A6 S041054
EPSON Photo Quality Ink Jet Note
Cards
A6 (4.1 x 5.8
inches)
S041147
EPSON Glossy Photo Greeting
Cards
4.75 x 7 inches
(folded)
S041267
EPSON Photo Stickers Kit
(CD-ROM and paper)
EPSON Photo Stickers
(refill, paper only)
A6, 16 frames per
sheet
A6, 16 frames per
sheet
S041144-KIT
S041144
EPSON Iron-On Cool Peel Transfer
Paper
Letter S041153/
S041155
EPSON Photo Quality Self
Adhesive Sheets
A4 S041106
EPSON Matte Paper -
Heavyweight
Letter S041257

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus Color 480SXU këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus Color 480SXU apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus Color 480SXU dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus Color 480SXU t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus Color 480SXU specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus Color 480SXU.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus Color 480SXU
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus Color 480SXU më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate