Epson Stylus Color 3000 udhëzues

Epson Stylus Color 3000
9.9 · 1
PDF udhëzues
 · 79 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus Color 3000

User’s Guide

Printed on recycled paper

Nflight.bk Page i Friday, September 1, 2000 8:32 AM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus Color 3000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus Color 3000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus Color 3000 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus Color 3000 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus Color 3000 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus Color 3000.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus Color 3000 | C11C203061LE
Produkt Printer
EAN 8715946022369
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Colour
Number of print cartridges 4
Print head nozzles 128 (K), 64 x 3 (CMY)
Safety UL1950 D3, CSA C22.2 950 D3; EMI FCC15 B class B
Printing
Maximum resolution 2880 x 720 DPI
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 7 ppm
Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) 7 ppm
Other features
Print technology Inkjet
Type Micro Piezo
Interface IEEE-1284
Power supply type 120V AC +/- 10%, 50/60 Hz
Dimensions (W x D x H) (imperial) 31.89 x 9.45 x 22.24 "
Weight (imperial) 49.6 lbs
Input & output capacity
Total output capacity 30 sheets
Total input capacity 100 sheets
Paper handling
Standard media sizes 16.12" x 21.31"
Envelopes sizes C5,DL
Paper tray media types Envelopes,Labels,Photo paper,Plain paper,Transparencies
null
System requirements
Compatible operating systems Windows 95, Windows 98, Windows NT 4.0x, Windows 2000, Windows XP, Macintosh system 7.x
Packaging data
Bundled software Adobe PostScript 3, EPSON ESC/P 2, IBM XL24E
Performance
Printing noise level 45 dB
Power
Power consumption (printing) 21 W
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Storage relative humidity (H-H) 5 - 85 %
Design
Market positioning Home & office
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus Color 3000 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate