Epson Stylus Color 300 udhëzues

Epson Stylus Color 300
7.3 · 1
PDF udhëzues
 · 91 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus Color 300
Color Ink Jet Printer
All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval
system, or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying,
recording, or otherwise, without the prior written permission of SEIKO EPSON CORP.
The information contained herein is designed only for use with this EPSON printer.
EPSON is not responsible for any use of this information as applied to other printers.
Neither SEIKO EPSON CORP. nor its affiliates shall be liable to the purchaser of this
product or third parties for damages, losses, costs, or expenses incurred by purchaser or
third parties as a result of: accident, misuse, or abuse of this product or unauthorized
modifications, repairs, or alterations to this product, or (excluding the U.S.) failure to
strictly comply with SEIKO EPSON CORP.’s operating and maintenance instructions.
SEIKO EPSON CORP. shall not be liable for any damages or problems arising from the
use of any options or any consumable products other than those designated as Original
EPSON Products or EPSON Approved Products by SEIKO EPSON CORP.
Microsoft and Windows are registered trademarks of Microsoft Corporation.
IBM is a registered trademark of International Business Machines Corporation.
General Notice: Other product names used herein are for identification purposes only and may
be trademarks of their respective owners. EPSON disclaims any and all rights in those marks.
Copyright © 1998 by Epson America, Inc. CPD-6707
Printed on recycled paper.

User’s Guide

Proof Sign-off:
Ohtera _______
Nomoto _______
Grady _______
HUDSON
recylogo
R

Hudson++ Ref. Guide

Rev.d

A5 size Front
05-4-98 DR, pass 4

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus Color 300 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus Color 300 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus Color 300 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus Color 300 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus Color 300 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus Color 300.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus Color 300
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus Color 300 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate