Epson Stylus Color 200 udhëzues

Epson Stylus Color 200
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus Color 200

EPSON Stylus COLOR 200

Ink Jet Printers 6/96 EPSON Stylus COLOR 200-1

Printer Specifications

Printing

Printable columns and printing speed*:
* Print speeds (in characters per second) are estimated for color printing
on letter-sized paper and vary depending on system configuration,
software application, resolution, and amount of page covered.
Printing method: On-demand ink jet
Nozzle configuration: 64 monochrome (black) nozzles
(16 × 4 staggered)
60 color nozzles
(20 × 3, cyan, magenta, yellow)
Character pitch
(characters per inch)
Printable
columns
Printing speed
(characters per second)
Monochrome
Color
Normal Economy
10 80 125 167 200
12 96 150 200 240
15 120 188 250 300
17 (10 condensed) 136 214 285 342
20 (12 condensed) 160 250 333 400
Resolution: Maximum 360 dpi on a 720 × 720 dpi
matrix. Dots are printed in an
alternating pattern in which horizontal
and vertical dots are non-contiguous.
Contiguous printing of dots is available
only on the diagonal, which yields an
effective resolution greater than 360 dpi.
Paper feed speed: 102 milliseconds per 1/6-inch line
Input buffer: 2.5KB to 15KB depending on
monochrome or color head unit
selection
Print direction: Bidirectional with logic seeking for text
and graphics; unidirectional and
autodirectional modes available in
Default setting mode
Control code: ESC/P 2 and expanded raster graphics
code
Paper feeding: Auto sheet feeder
Line spacing: 1/6-inch, programmable in
1/360-inch increments
Character tables: 1 Italic and 8 graphics character tables
Character sets: 14 International and 1 legal character
sets
edge
guides
sheet
feeder
printer
cover
control panel
paper support
parallel interface
connector
power
switch
paper
t
hickness
lever
thickness
adjustment
lever
print head
unit release
lever
print head unit
ink
cartridge
clamp

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus Color 200 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus Color 200 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus Color 200 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus Color 200 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus Color 200 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus Color 200.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus Color 200
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus Color 200 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate