Epson Stylus Color 1520 udhëzues

Epson Stylus Color 1520
5.2 · 1
PDF udhëzues
 · 167 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus Color 1520

User’s Guide

Printed on recycled paper with at least 10% post-consumer content.

front.fm5 Page i Friday, May 9, 1997 1:34 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus Color 1520 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus Color 1520 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus Color 1520 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus Color 1520 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus Color 1520 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus Color 1520.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus Color 1520 | C11C211031HH
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Colour
Printing
Maximum resolution 600 x 1200 DPI
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - ppm
Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - ppm
Input & output capacity
Maximum input capacity 100 sheets
Paper handling
Standard media sizes 4" x 4" - 17" x 22"
ISO A-series sizes (A0...A9) A4
ISO B-series sizes (B0...B9) B5
Envelopes sizes 10,C5,DL
Paper tray media types Envelopes,Labels,Plain paper
Non-ISO print media sizes Legal
Maximum ISO A-series paper size A4
Other features
Power requirements 120V AC, 50/60 Hz
Performance
Printing noise level 45 dB
Operational conditions
Maximum operating temperature range (T-T) -20 - 60 °C
Design
Market positioning Home & office
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus Color 1520 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate