Epson Stylus C80 udhëzues

Epson Stylus C80
5.1 · 1
PDF udhëzues
 · 11 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus C80

EPSON Stylus C80

1/02 EPSON Stylus C80

-
1

Printer Parts Accessories

Ink Cartridges

User Replaceable Parts

Media

Paper support
Printer cover
Output tray
Left edge guide
Ink cartridge holder
(not removable)
Output tray
extensions
Right
edge
guide
Paper thickness lever
Control panel
Cartridge Part number
Black T032120
Cyan T032220
Magenta T032320
Yellow T032420
Part name Reference number Part number
Paper support 114 1070427
EPSON paper name Size
Part
number
Premium Bright White Paper Letter S041586
Photo Quality Ink Jet Paper Letter
A4
Legal
S041062
S041061
S041067
Photo Quality Ink Jet Cards A6 S041054
Ink Jet Transparencies Letter
A4
S041064
S041063
Matte Paper - Heavyweight Letter
A4
S041257
S041258
Archival Matte Paper
Letter
A4
S041341
S041342
Double-Sided Matte Paper Letter S041568
Premium Glossy Photo Paper Letter S041286
Premium Semigloss Photo Paper Letter
A4
S041334
S041332
Photo Quality Self Adhesive Sheets A4 S041106

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus C80 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus C80 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus C80 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus C80 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus C80 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus C80.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus C80
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus C80 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate